Verhuistips

Als je gaat verhuizen dan is dit vaak een aardige klus. Daarom willen we je graag een paar verhuistips geven. Deze tips zullen je helpen om de verhuizing beter en soepeler te laten verlopen.

Verhuistips: begin op tijd!

Het is belangrijk om niet te lang te wachten om je spullen te verhuizen. Zorg voor voldoende verhuisdozen en pak iedere dag een paar dozen in.

Verhuistips: organiseer het!

Door kamer voor kamer in te pakken kun je alle spullen bij elkaar houden. Je kunt de dozen gaan nummeren met een combinatie van kamer en nummer. Dus de eerste kamer Kamer 1 Doos 1 enzovoort. Op deze manier is het mogelijk om later alles sneller weer te vinden. Je hoeft dan niet alle dozen open te trekken. Wat natuurlijk wel gemakkelijker is.

Verhuistips: enkele korte tips!

Zorg dat je bij de verhuizing van de wasmachine de trommel vastzet. Zet de koelkast pas een dag nadat je verhuist bent weer aan. Doe kleine planten bij elkaar in een doos. En bewaar je belangrijke papieren in je handbagage.

Verhuistips: opvulmateriaal!

Zorg ervoor dat je voldoende opvulmateriaal hebt. Je kunt de spullen zo goed inpakken en ervoor zorgen dat ze niet beschadigen. Zorg ervoor dat je opvulmateriaal hebt in alle verschillende maten en vormen.

Verhuistips: pak alles goed in

Begin met de zware dingen in je doos en plaats de lichtere zaken er boven op. Weet ook dat je voor een zwaar voorwerp een kleine doos moet gebruiken.

Verhuistips: laden

Laat de laden leeg. Vaak schuift een lade leeg en breken de zaken in de lade. Als je een sleutel hebt van het slot op een lade is het goed om de lades op slot te doen.

Een goedkope maar betrouwbare verhuizer inschakelen?

Er zijn diverse manieren om een goede verhuizer te vinden. Je kunt natuurlijk bij familie, vrienden en collega’s vragen of zij een goed bedrijf kennen. Maar kun je ook het aanbod van verhuisbedrijven vergelijken. Op deze manier krijg je namelijk direct een goed beeld van de markt en weet je wat er aangeboden wordt. Aangezien er meer dan 1000 bedrijven actief zijn in Nederland is het altijd verstandig om te vergelijken. En kun je geld besparen op de verhuiskosten. Met onze offerte service kom je vrijblijvend in contact met meerdere bedrijven uit je regio. Begin daarom vandaag nog met vergelijken en kies voor een betrouwbare partij! Ga naar pagina verhuisoffertes.

Bekijk ook de volgende verhuispagina’s:

Verhuisbedrijven
Voordelen
Verzekering
Verhuisbedrijven
Kosten
Verhuisoffertes