Kosten verhuisbedrijf

Als je gaat verhuizen dan krijg je vaak te maken met vele verschillende kosten. Je kunt ze allemaal onder het kopje kosten verhuizen plaatsen. Denk aan alle dozen die je moet kopen om je spullen in te doen, maar ook het verpakkingsmateriaal en opvulmateriaal, de plakband en alle andere materialen om de verhuizing voor te bereiden. Denk ook aan de kosten van het transport, het loon of de vergoeding voor de hulp en natuurlijk ook de hulpmiddelen. Hulpmiddelen zoals een verhuislift, een steekwagen en andere middelen om de zware zaken te tillen. Op welke kosten mag je dan eigenlijk rekenen?

De verhuiskosten als je het zelf doet

Als je zelf de verhuizing gaat doen dan zijn de hoogste kosten vaak het huren van busjes of de kleine vrachtwagen. Hier zal je inclusief brandstof tussen de 100 en 200 euro per dag aan kwijt zijn. Daarnaast zal je ook kosten maken voor alle inpakspullen en de verhuisdozen. Als je een grote groep vrienden hebt dan kunnen ze je helpen bij de verhuizing. Het aanbieden van lekker eten en wat biertjes en frisdrank is dan vaak voldoende. Het is wel gezellig om samen de spullen te verhuizen. Als je alles goed voorbereid dan kan alles vlekkeloos verlopen.

De kosten verhuizen als je het laat doen

Natuurlijk kun je ook een verhuisbedrijf inhuren om de verhuizing te doen. Een verhuizer met een verhuiswagen van 20 kuub zal je rond de 50 tot 80 euro per uur kosten. Dit is echter een grove stelregel. Het is afhankelijk van de wensen en ook de afstand en de hoeveelheid spullen om tot een prijs te komen. Het beste is om er een offerte voor op te vragen.

Een goedkope maar betrouwbare verhuizer inschakelen?

Er zijn verschillende manieren om een goede verhuizer te vinden. Je kunt natuurlijk bij familie, vrienden en collega’s vragen of zij een goed bedrijf kennen. Maar kun je ook het aanbod van verschillende verhuisbedrijven vergelijken. Op deze manier krijg je namelijk direct een goed beeld van de markt en weet je wat er allemaal aangeboden wordt. Aangezien er meer dan 1000 bedrijven actief zijn in Nederland is het altijd verstandig om te vergelijken. En kun je geld besparen op de verhuiskosten. Met onze offerte service kom je gratis en vrijblijvend in contact met meerdere bedrijven uit je regio. Begin vandaag nog met vergelijken en kies voor een betrouwbare partij! Ga snel naar pagina verhuisoffertes.

Bekijk ook de volgende verhuispagina’s:

Verhuizers
Verhuistips
Verzekeringen
Verhuizen kosten
Garantie verhuisbedrijf
Inboedelopslag
Nationale verhuizingen
Verhuisoffertes