Verhuisbedrijven

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf al je spullen te gaan verhuizen. Dit is echter niet nodig. Je kunt namelijk ook een verhuisbedrijf inschakelen. Ze kunnen je op verschillende manieren helpen om je spullen van je eerste huis naar je tweede huis te krijgen. Laten we een aantal zaken bespreken rondom een verhuisbedrijf.

Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf?

Laten we direct helderheid scheppen over wat een verhuisbedrijf kost. De totale verhuiskosten zijn een combinatie van het aantal verhuizers (je spullen) en verhuiswagens plus de afstand van je eerste naar je tweede woning. Een verhuiswagen waar je 20 kuub aan spullen in kunt doen kost inclusief een verhuizer rond de 60 tot 75 euro per uur. Vaak is het echter maatwerk. Vraag dus altijd vooraf een offerte op.

Wat doet de verhuizer?

De verhuizer zal eerst bij je langskomen om een inventarisatie te maken van alle spullen. Hierna zal hij aangeven wat de kosten zijn. Je kunt het verhuisteam al je spullen in laten pakken in dozen. Ook kun je een verhuisteam vragen om alleen de dozen in de verhuiswagen te laden. Het verhuisteam kan met een verhuislift komen als dit nodig is. Daarnaast zullen ze natuurlijk zorgen dat alle zaken van de eerste woning naar je tweede huis gaan. Hier kunnen zij je spullen weer uitpakken als je dat wenst. Ook kunnen ze bedden en kasten of grote meubels demonteren en weer in elkaar zetten. Tevens kunnen ze je spullen tijdelijk opslaan als dat nodig is. Het is zelfs mogelijk om je lampen te monteren in de nieuwe woning.

Alles is verzekerd!

Alle spullen bij de verhuizing zijn verzekerd. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor financiƫle schade tijdens het verhuizen. Alles is gedekt. En dat is natuurlijk wel een fijn gevoel.

Een goedkope maar betrouwbare verhuizer inschakelen?

Er zijn verschillende manieren om een goede verhuizer te vinden. Je kunt natuurlijk bij familie, vrienden en collega’s vragen of zij een goed bedrijf kennen. Maar kun je ook het aanbod van verschillende verhuisbedrijven vergelijken. Op deze manier krijg je namelijk direct een goed beeld van de markt en weet je wat er allemaal aangeboden wordt. Aangezien er meer dan 1000 bedrijven actief zijn in Nederland is het altijd verstandig om te vergelijken. En kun je geld besparen op de verhuiskosten. Met onze offerte service kom je gratis en vrijblijvend in contact met verhuisbedrijven uit je regio. Begin daarom vandaag nog met vergelijken en kies voor een betrouwbare partij! Ga snel naar pagina verhuisoffertes.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

Verhuizer zoeken
Verhuistips
Voordelen
Bedrijfsverhuizingen
Garantie verhuisbedrijf
Goedkoop verhuizen
Verhuisoffertes