Inboedelopslag

Heb je jouw woning verkocht, maar kun je nog niet in de nieuwe woning? Of duurt het allemaal wat langer als geplant? Dan is het goed om te weten dat je gebruik kunt maken van een inboedelopslag. Een inboedelopslag zal ervoor zorgen dat je jezelf niet druk hoeft te maken over waar je zaken opgeslagen zullen worden. Er ook een inboedelopslag bij jou in de buurt. Hier kun je een aantal kubieke meters gaan huren voor een maand of langer, tot je in je nieuwe woning kunt.

Wanneer heb je een inboedelopslag nodig?

Als je bijvoorbeeld je huidige woning al hebt verkocht, maar je nieuwbouwwoning nog niet klaar is. Dan is het handig om je spullen op te slaan in een inboedelopslag. Ook als je de huur al hebt opgezegd en uit je woning moet, maar nog geen passende woning hebt gevonden is het handig om gebruik te maken van inboedelopslag. Soms is een scheiding ook een reden om je spullen in een inboedelopslag op te slaan tot je zelf een nieuwe woning hebt gevonden. Kies voor de juiste oplossingen om je spullen veilig en droog op te slaan tot je een plekje voor ze hebt gevonden.

Wat kost inboedelopslag?

Je kunt bij een inboedelopslag al een ruimte vanaf een kubieke meter gaan huren. Het is echter sterk afhankelijk van de hoeveelheid kubieke meters en voor hoe lang je de ruimte gaat huren wat de uiteindelijke prijs is. Het is mooi om te zien welke verschillende opties er zijn als je kiest voor inboedelopslag. Neem contact op met een inboedelopslagbedrijf om te ontdekken wat de kosten zijn.