Garantieregeling

Als je gaat verhuizen met de hulp van een goede verhuizer dan kun je op een aantal garanties rekenen. Graag nemen we deze garantie verhuisbedrijf met je door, zodat je precies weet wat het inhoud.

De eerste garantie: een uitgebreide verzekering voor de verhuizing

Een verhuizer heeft je inboedel tijdens de verhuizing verzekerd voor 100.000 euro. Alles is verzekerd op basis van nieuwwaarde. Het is belangrijk om dit goed vast te laten leggen in een garantiecertificaat of de offerte.

De tweede garantie: faillissement van de verhuizer

Als de verhuizer failliet mocht gaan dan wordt de verhuizing niet geannuleerd. Een andere verhuizer welke ook een verhuizer is zal de verhuizing overnemen. Je weet dus altijd dat jouw verhuizing niet in gevaar zal komen. En natuurlijk zal het nooit duurder voor jou worden dan in eerste instantie was afgesproken.

De derde garantie: de aanbetalingsgarantie

Je hoeft maar 25% van de totale rekening aan te betalen bij een verhuizer. Het zijn sterke garanties welke je bij de verhuizers ziet. Maak je gebruik van een andere verhuizer dan is het goed om na te vragen welke garanties je allemaal krijgt. Misschien zijn de andere verhuizers goedkoper, maar kunnen ze je ook minder garanties bieden. En dat is natuurlijk wel vervelend. Uit het oogpunt van kostenbesparingen zou je natuurlijk wel voor hun kunnen kiezen.

Verhuisbedrijf garantieregeling

Als je gaat verhuizen dan is dat zoals ook hierboven beschreven vaak een hele klus. Het is slim om hierbij een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen, zoals een verhuizer. Het idee dat een minder ervaren verhuizer met jouw spullen in de weer gaat en dat er wat mis kan gaan is natuurlijk niet zo fijn. Het is daarom slim om de garantieregeling te bespreken als je een verhuisbedrijf gaat inhuren. Wat zou er echter in zo een garantieregeling geregeld moeten worden en zijn?

– Wat is belangrijk bij een garantieregeling?

Als je een garantieregeling die een verhuisbedrijf aanbiedt gaat bekijken dan zijn een aantal zaken belangrijk. Laten we ze kort voor je opsommen:

  • Ten eerste is het belangrijk dat het verhuisbedrijf ook daadwerkelijk op komt dagen op de afgesproken tijd en plaats.
  • Ten tweede is het belangrijk dat je aanbetaling veilig en gegarandeerd is bij het verhuisbedrijf. Stel dat het verhuisbedrijf failliet gaat of dat er wat anders gebeurt, dan is het natuurlijk goed om te weten, dat jij je aanbetaling terug krijgt. En eigenlijk ook dat gezien punt een er een ander verhuisbedrijf komt opdagen.
  • Ten derde is het natuurlijk belangrijk dat alle spullen van je oude woning naar je nieuwe thuis zullen gaan. En ook dat er niets beschadigt of dus zoek raakt. Het is belangrijk om samen te werken met een verhuisbedrijf welke ook een verzekering heeft voor alle spullen.

Hoe ontdek je de garantieregeling?

Door het opvragen van offertes bij meerdere verhuisbedrijven is het mogelijk om een goed beeld van de kosten te krijgen. Ook is het mogelijk om de garantieregelingen te ontvangen en te vergelijken.

Een goedkope maar betrouwbare verhuizer inschakelen?

Begin vandaag met vergelijken en kies voor een betrouwbare partij!
Ga snel naar pagina verhuisoffertes.

Bekijk ook de volgende pagina’s over verhuizers:

Verhuizer zoeken
Verhuistips
Voordelen
Verzekering
Nationale verhuizingen
Verhuisbedrijven
Kosten
Verhuisoffertes